Noutati

ARAD, STR.ANDREI ŞAGUNA NR. 224
310077,JUDEŢUL ARAD, ROMANIA
TEL/FAX: +40 257 251 715
MOBIL: +40 756 081 939
E-MAIL office@ortoforum.eu

Ortoforum va pune la dispozitie in permanenta produse ortodontice la promotie sau materiale ortodontice noi care nu se gasesc in permanenta in lista de pret sau cataloage.
Bracketi


Lingual libertyLiberty Bielle

Liberty Bielle este cea mai recenta noutate al Sistemului  Educational Functional de la RMO. Acesta este un dispozitiv tip Herbs. Designul lui unic permite rotarea lui la 360 grade, maximizand miscarea laterala oferind confort , flexibilitate pentru  pacient si eficienta in tratament pentru doctor.
Liberty Bielle este alcatuit din componente precis proiectate si fabricate de o calitate superioara. Aceste componente unice maresc durabilitatea aparatului prin minimizarea fortelor laterale distructive si permitand miscarea maxima a mandibulei in multe directii.
Liberty Bielle este usor de adaptat la orice bracket standard si sistemul mecanism tub aparat fix , combinat cu terapia edgewise, multiplele obiective orthodontice si ortopedice pot fi obtinute simultan.

GUTIERA DE PROTECTIE PENTRU SPORTIVI

GUTIERA DE PROTECTIE PENTRU SPORTIVI

Descriere: Gutiera din silicon, ideal pentru atleti cu bracketi, are protectie dubla atat pentru arcada superioara cat si cea inferioara, ideal pentru toate sporturile: fotbal , fotbal american, hockey, box,karate, baseball, volley etc.

Culori disponibile: rosu, albastru