Despre noi

ARAD, STR.ANDREI ŞAGUNA NR. 224
310077,JUDEŢUL ARAD, ROMANIA
TEL/FAX: +40 257 251 715
MOBIL: +40 756 081 939
E-MAIL office@ortoforum.eu

Prin conceptul "impreuna cu dumneavoastra" dorim sa raspundem cat mai bine  cerintelor clientilor nostri si sa- i sprijinim cu informatii referitoare la produse, cursuri si noutati aparute in domeniu, de asemenea sa dezvoltam si sa aducem cele mai performante produse pentru a ajuta la progresul acestei profesii. Ortoforum reprezinta calitatea si ramane dedicata pacientilor si medicilor ortodonti prin cercetare si dezvoltare continua. Firma a fost infiintata in anul 1998 la Arad, avand capital integral privat, cu asociat unic din Ungaria.


Sediul nostru principal este la Arad insa avem si colaboratori angajati, la Timisoara, Targu Mures, Oradea, Sibiu, Iasi, Craiova, Cluj si Bucuresti. Activitatea principala are legatura in cea mai mare parte cu ortodontia, marea majoritate a productiei o exportam, care prin recomercializare, ajunge in toate colturile tarii.

Firma in prezent are 22 angajati, iar pe langa acestia avem parteneri interni si externi prin care ne dezvoltam si extindem reteaua si capacitatea de productie si vanzare.

Activitatile principale ale firmei:
  • Comercializarea produselor ortodontice. Marea majoritate a produselor provin de la renumita firma Dentsply GAC din SUA/ Japonia, respectiv: RMO Europe din Franta, Ortho Plus din Franta, Hubit din Coreea de Sud, Savaria Dent din Ungaria, etc. Important de stiut este faptul ca materialele de baza ale firmei Dentsply GAC sunt produse in Japonia de firma Tomy Inc.
  • Producerea de materiale ortodontice. Partea de productie functioneaza inca de la infiintarea firmei astfel in decursul a 19 ani am avut ocazia de perfectionere permanenta.
  • Organizarea de cursuri de ortodontie. Aceste cursuri se desfasoara pe o perioada de aproximativ 2 ani avand patru segmente a cate trei zile fiecare segment. Cursurile practice se fac pe elecrodont impreuna cu materialele necesare rezolvarii anomaliilor oferite de catre firma. Cursurile se adreseaza in special medicilor rezidenti dar pot participa si medici ortodonti care au o preferinta la o tema din cadrul segmentelor. Perioadele desfasurarii cursurilor si modalitatile de inscriere le gasisi la pagina "evenimente"-"cursuri".
  • Laborator de tehnica dentara. In laboratorul propriu executam diverse aparate mobile, adaptari de inele, disjunctoare, arcuri linguale/ palatinale, quadhelix etc.,  pentru mai multe detalii va rugam accesati sectiunea  "Laborator".