Catalog Produse

ARAD, STR.ANDREI ȘAGUNA NR. 224
310077,JUDEȚUL ARAD, ROMANIA
TEL: +40 257 251 715
MOBIL: +40 756 081 939
LABORATOR:+40 756 081 935
E-MAIL office@ortoforum.euProdusele firmei Ortoforum pot fi achiziționate pe baza de comanda : telefonic, e-mail,  la sediul firmei sau de la agentii de vanzari din tara. Expedierea produselor comandate are loc  in cel mult trei zile si se efectuează prin firme de curierat rapid sau  prin agentii de vanzari din tara. 

EXPERIENCE metal-autoligaturant

Un sistem clasic de bracket cu auto-ligatură, dovedit fiabil pentru precizie, control și versatilitate, toate necesare pentru un tratament ortodontic de succes

vezi detalii

EXPERIENCE metal RHODIUM -autoligaturant-

Când metalul se întâlnește cu estetica Folosit în mare măsură în industria de bijuterii, Rodiul are caracteristica unică de a reduce reflexia (strălucirea). Finisajul său argintiu mat oferă un aspect transparent care îmbunătățește estetica.

vezi detalii

Legend

Bracketul LEGEND este un design dublu standard, dar este fabricat cu un nivel de precizie care îl diferențiază de alte aparate metalice duble. LEGEND vine în ambele dimensiuni medii și mini, precum și cu caracteristici care ajută atât la plasare, cât și la angajarea firelor.

vezi detalii

Axcess

De asemenea, fabricat în Japonia de către Tomy Inc., acest suport pentru punctul de intrare provine din tehnologia MIM (Metal Injection Molding). Toate informațiile (3 comenzi) sunt încorporate. Torq-ul este in baza. Baza anatomică frezată cu laser asigură o retenție la fel de fiabilă ca și ochiurile tradiționale

vezi detalii