Catalog Produse

ARAD, STR.ANDREI ȘAGUNA NR. 224
310077,JUDEȚUL ARAD, ROMANIA
TEL: +40 257 251 715
MOBIL: +40 756 081 939
LABORATOR:+40 756 081 935
E-MAIL office@ortoforum.euProdusele firmei Ortoforum pot fi achiziționate pe baza de comanda : telefonic, e-mail,  la sediul firmei sau de la agentii de vanzari din tara. Expedierea produselor comandate are loc  in cel mult trei zile si se efectuează prin firme de curierat rapid sau  prin agentii de vanzari din tara. 

MULTI- S

Multi-Start. Aparat multifunctional pentru copii intre 4-10 ani

vezi detalii

MULTI- T

Multi-trainer. Aparat multifunctional pentru copii intre 6-10 ani

vezi detalii

MULTI- TB

Multi -Trainer for Braces- Aparat multifunctional pentru copii intre 8-15 ani

vezi detalii

MULTI- P

Multi-Purpose. Aparat multifunctional pentru copii intre 11-15 ani.

vezi detalii
U KIDDY

UKiddy - Varsta 3 la 6 ani

Aparatul UKiddy este ideal pentru a aborda malocluziile de clasa 1, 2 și 3 încă de la 3 ani și până la erupția molarilor de 6 ani. Poate înlocui cu ușurință suzeta și obiceiurile proaste de a suge degetul mare, degetul sau buzele, îmbunătățind în același timp respirația, înghițirea și masticația

vezi detalii

U Start-4 la 6 ani

Poate fi utilizat în cazurile de Clasa 1, Clasa 2 și Clasa 3 cauzate de o urgență.Prin sortarea disfuncțiilor, pot fi tratate congestia deja dezvoltată, mușcătura deschisă și respirația nazală. Prin sortarea disfuncțiilor, congestia deja dezvoltată, mușcătura deschisă și respirația pe gură pot fi tratate. Dispozitivul poate fi utiliyat și în dentiție mixtă sau temporara. Se recomandă începerea tratamentului cât mai curând posibil pentru a preveni dezvoltarea asimetriilor.

vezi detalii

U TRAINER- Soft- 6-8 ani

Pentru cazurile de clasa 1 și clasa 2, pentru tratamentul liniei mediane, mușcăturii încrucișate, dizitale (overjet mai mic de 6 mm) și mușcăturii deschise.Este important ca dispozitivul ales să ajungă la cel puțin jumătate din molarul deja erupt. În cazul pierderii timpurii a dinților de lapte, acesta poate fi folosit ca dispozitiv de reținere a spațiului.

vezi detalii